Tamil Baby Boy Names Starting With A
Tamil Baby Boy Names Starting With A
Tamil Baby Boy Names Starting With A – Search our huge database of baby names to find name for your infant along with its that means. Baby boy names, baby girl names, Indian baby names, Hindu baby names plus much more is available.
Name in English | Name in Tamil |
---|---|
Aadarsh | ஆதர்ஷ் |
Aadava | ஆதவா |
Aadesh | ஆதேஷ் |
Aadhan | ஆதன் |
Aadhev | ஆதேவ் |
Aadhir | ஆதிர் |
Aadhi | ஆதி |
Aadhidevi | ஆதிதேவி |
Aadil | ஆதில் |
Aadish | ஆதிஷ் |
Aadith | ஆதித் |
Aafreen | ஆபிரின் |
Aagam | ஆகம் |
Aagman | ஆக்மாம் |
Aahan | ஆகன் |
Aahva | ஆஹ்வா |
Aakar | ஆகார் |
Aakarsh | ஆகர்ஷ் |
Aakarshan | ஆகர்ஷண் |
Aakash | ஆகாஷ் |
Aakesh | ஆகேஷ் |
Aakrit | ஆக்ரிட் |
Aalam | ஆலம் |
Aalap | ஆளாப் |
Aamod | அமோத் |
Aarab | ஆரப் |
Aaradhaya | ஆராதயா |
Aarav | ஆரவ் |
Aarif | ஆரிப் |
Aarit | ஆரித் |
Aariz | ஆரிஸ் |
Aarman | ஆர்மண் |
Aarnav | ஆர்னவ் |
Aaron | ஆரோன் |
Aarpit | ஆர்பிட் |
Aarath | ஆரத் |
Aarush | ஆருஷ் |
Aarya | ஆர்யா |
Aaryan | ஆர்யன் |
Aashank | ஆஷங்க் |
Aashik | ஆஷிக் |
Aashish | ஆஷிஷ் |
Aashka | ஆஷ்கா |
Aashman | ஆஷ்மன் |
Aasim | ஆஸிம் |
Aasith | ஆசித் |
Aatish | ஆயுஷ் |
Aayan | ஆயன் |
Aayush | ஆயுஷ் |
Aayushman | ஆயுஷ்மான் |
Abaan | அபான் |
Abadhya | அபாத்யா |
Abbas | அப்பாஸ் |
Abdar | அப்தார் |
Abedin | அபேடின் |
Abeesht | அபீஷ்த் |
Abhav | அபவ் |
Abhay | அபாய் |
Abhaya | அபாயா |
Abheek | அபீக் |
Abhi | அபி |
Abhibhava | அபிபாவா |
Abhidhi | அபிதி |
Abhigam | அபீகம் |
Abhihita | அபீஹீதா |
Abhijath | அபீஜாத் |
Abhijay | அபிஜாய் |
Abhijaya | அபிஜாயா |
Abhijit | அபிஜித் |
Abhijith | அபிஜித் |
Abhijun | அபிஜூன் |
Abhijvala | அபிஜ்வாலா |
Abhik | அபீக் |
Abhilash | அபிலாஷ் |
Abhimani | அபிமானி |
Abhin | அபின் |
Abhinanda | அபிநந்தா |
Abhinav | அபினவ் |
Abhinava | அபிநாவா |
Abhineet | அபிநீத் |
Abhinith | அபினித் |
Abhivira | அபிவிரா |
Abhra | அப்ரா |
Abhyagni | அபியாக்னி |
Abhiyudaya | அபியுதயா |
Abhyudita | அப்யுதிதா |
Abid | அபித் |
Abra | அப்ரா |
Abraham | ஆபிரகாம் |
Abrak | அப்ராக் |
Abrar | அப்ரார் |
Abyan | அபயன் |
Abyaz | அபியஸ் |
Abzar | அப்சர் |
Achalapathi | அச்சலபதி |
Achalendhra | அச்சலேந்த்ரா |
Achalraj | அசல்ராஜ் |
Achintya | அச்சினயா |
Achyut | அச்யுத் |
Achyuta | அச்யுதா |
Achuthan | அச்சுதன் |
Achintya | அசிந்த்யா |
Adarsh | ஆதர்ஷ் |
Adavak | அதவாக் |
Adeep | அதீப் |
Adesh | ஆதேஷ் |
Adhavan | ஆதவன் |
Adhavaryu | அத்வர்யு |
Adheesh | அதீஷ் |
Adhikara | அதிகாரா |
Adhipa | ஆதிபா |
Adhiraj | ஆதிராஜ் |
Adhish | ஆதிஷ் |
Adhita | ஆதீதா |
Adikavi | ஆதிகவி |
Adinath | ஆதிநாத் |
Adit | ஆதித் |
Adithya | அதித்யா |
Adnan | அட்னான் |
Adraksh | அட்ராக்ஸ் |
Adrian | அட்ரியன் |
Adrij | அட்ரிஜ் |
Adripathi | அத்ரிபதி |
Advait | அட்வைட் |
Advaita | அட்வைதா |
Advaithu | அத்வைத்து |
Advay | அட்வே |
Advik | அட்விக் |
Advitiya | அவித்யா |
Adwaita | அத்வைதா |
Adhway | அத்வய் |
Adhwaya | அத்வயா |
Afeef | அபீப் |
Afrah | அபிராஹ் |
Afraz | அப்ராஸ் |
Aftaab | அப்தாப் |
Aftab | அப்தாப் |
Afzal | அப்சல் |
Agampreet | அகம்ப்ரீத் |
Agasthya | அகஸ்தியா |
Agasthi | அகஸ்தி |
Agastya | அகஸ்தியா |
Agendhra | அகெந்த்ரா |
Agha | ஆகா |
Agharna | அகர்ணா |
Aghat | அகாத் |
Agnello | அஃநெல்லோ |
Agneya | ஆக்னேயா |
Agni | அக்னி |
Agnimitra | அக்னிமித்ரா |
Agniprava | அக்னிப்ரவா |
Agnivesh | அக்னிவேஷ் |
Agraj | அஃராஜ் |
Agratha | ஆக்ரதா |
Agrim | அக்ரிம் |
Agrima | அக்ரிமா |
Agriya | அக்ரியா |
Agyeya | அஃயேயா |
Ahan | அகான் |
Ahana | அகாணா |
Ahdas | அடஸ் |
Ahijit | அஹிஜித் |
Ahilan | அகிலன் |
Ahim | அகிம் |
Ahir | அகிர் |
Ahmad | அஹ்மத் |
Ahren | அரேன் |
Ahsan | அசன் |
Ahsas | அசைஸ் |
Aijaz | அசஸ் |
Aiman | அய்மான் |
Ainesh | அனீஷ் |
Aja | அஜ்ஜா |
Ajaat | அஜாத் |
Ajamil | அஜாமில் |
Ajanta | அஜந்தா |
Ajay | அஜய் |
Ajinkya | அஜிங்க்யா |
Ajit | அஜித் |
Ajitabh | அஜிடப் |
Ajitav | அஜிதவ் |
Ajitesh | அஜிடேஷ் |
Ajmal | அஜ்மல் |
Ajmil | அஜ்மில் |
Ajay | அஜய் |
Akaash | ஆகாஷ் |
Akalank | அலங்க் |
Akalmash | அகல்மாஷ் |
Akalpa | அகல்பா |
Modern Tamil Boys Name in Tamil:
[ A1, A2, A3, A4, A5, A6, a7, a8], [ B1, B2 ], [ C ], [ D ], [ E ], [ F ], [ G ], [ H ], [ I ], [ J ], [ K ], [ L ], [ M ], [ N ],
[ O ], [ P ], [ Q ], [ R ], [ S ], [ T ], [ U ], [ V ], [ W ], [ X ], [ Y ], [ Z ]
மிகவும் பிரபலமான ஆண் தலைவர்களின் பெயர்கள் மற்றும் பொருள்
மிகவும் பிரபலமான பெண் தலைவர்களின் பெயர்கள் மற்றும் பொருள்
இந்து ஆண், பெண் குழந்தை தமிழ் பெயர்கள் மற்றும் பொருள்
சமஸ்கிருதம் ஆண், பெண் குழந்தை தமிழ் பெயர்கள் மற்றும் பொருள்
கிருத்துவ ஆண், பெண் குழந்தை தமிழ் பெயர்கள் மற்றும் பொருள்
முஸ்லிம் ஆண், பெண் குழந்தை தமிழ் பெயர்கள் மற்றும் பொருள்