Tamil Baby Boy Names Starting With A3
Tamil Baby Boy Names Starting With A
We are happy to present our in depth set of Tamil Baby Boy Names Starting With A along with its meanings in a straightforward and simple to navigate format. The table below
Name in English | Name in Tamil |
---|---|
Aranya | ஆரண்யா |
Arbada | அர்படா |
Architha | அர்ச்சிதா |
Ardhendhu | அர்தேந்து |
Areehah | அரீஹாஹ் |
Arenu | ஆரேனு |
Argha | அர்கா |
Arghya | அரஃஹ்யா |
Arha | அர்கா |
Arham | அர்ஹம் |
Arhan | அர்ஹான் |
Arhant | அர்ஹான்ட் |
Arhath | அர்ஹத் |
Arsith | அர்சித் |
Arihan | அரிஹன் |
Arihanth | அரிஹந்த் |
Arijit | அரிஜித் |
Arin | அரின் |
Arindam | அரிந்தம் |
Arinjaya | அரிஞ்சயா |
Ariva | அறிவா |
Arja | அர்ஜா |
Arjit | அர்ஜித் |
Arjun | அர்ஜுன் |
Ariya | அறியா |
Arka | அர்கா |
Arkaan | அர்கான் |
Arakesh | அரகேஷ் |
Armaan | அர்மான் |
Arman | அர்மான் |
Arnab | அர்னாப் |
Arnav | அர்னவ் |
Arnesh | அர்னேஷ் |
Arnold | ஆர்னோல்ட் |
Arohan | ஆரோஹன் |
Aroon | ஆருண் |
Arpan | அர்பன் |
Arpil | அர்பில் |
Arpit | ஆர்பிட் |
Arsh | அர்ஷ் |
Arshad | அர்ஷத் |
Arshan | அர்ஷன் |
Arshit | அர்ஷித் |
Arshya | அரஷ்யா |
Arthi | ஆர்த்தி |
Arthur | ஆர்தர் |
Aruj | அரூஜ் |
Arul | அருள் |
Arun | அருண் |
Aruni | அருணி |
Arush | ஆருஷி |
Aryamik | ஆர்யமிக் |
Asadh | ஆசாத் |
Asalesh | அசலேஷ் |
Asai | அசைய் |
Asav | அசவ் |
Aseelah | அஸீலா |
Aseem | அசீம் |
Asar | அசார் |
Ashank | அஷ்ஷாங் |
Asheem | அஸீம் |
Asher | ஆசேர் |
Ashesh | ஆசிஷ் |
Ashfaq | அஷுபாக் |
Ashim | அஷிம் |
Ashique | ஆஷிக் |
Ashirvad | ஆசிர்வத் |
Ashis | அஸீஸ் |
Ashish | ஆஷிஷ் |
Ashith | ஆசித் |
Ashlesh | அஷ்லேஷ் |
Ashmeet | அஸ்மீத் |
Ashneel | அஷினில் |
Ashraf | அஷ்ரப் |
Ashray | அஷ்ராய் |
Ashu | அஷு |
Ashutosh | அஷுடோஷ் |
Ashvant | அஷ்வந்த் |
Ashvath | அஸ்வத் |
Ashvin | அஷ்வின் |
Ashwath | அஸ்வத் |
Ashwathama | அஸ்வத்தாமா |
Ashwin | அஸ்வின் |
Ashwath | அஸ்வத் |
Ashwith | அஸ்வித் |
Asif | ஆசிப் |
Asija | அசிஜா |
Asim | அசிம் |
Asith | அசித் |
Asitvaran | அசித்வரண் |
Asjid | அஜித் |
Askha | அஷ்கா |
Aslam | அஸ்லம் |
Aslesh | அஸ்லேஷ் |
Asuman | அசுமான் |
Asutosh | அசுதோஷ் |
Asvathama | அஸ்வத்தாமா |
Asvin | அஸ்வின் |
Aswadh | அஸ்வத் |
Aswani | அஸ்வனி |
Aswini | அஸ்வினி |
Ataa | அடா |
Atal | அடல் |
Athanu | அதனு |
Atharva | ஆதர்வா |
Atharvath | அதர்வத் |
Atharvan | அதர்வண் |
Athervan | அதெர்வன் |
Athirv | அதிர்வ் |
Atharva | அதர்வா |
Atif | ஆடிப் |
Atiksh | அடிக்ஸ் |
Aatin | ஆதின் |
Atish | அதிஷ் |
Atit | அதிதி |
Atithi | அதிதி |
Atiya | அதியா |
Athma | ஆத்மா |
Atmaja | ஆத்மஜா |
Atmajyoti | ஆத்மஜ்யோதி |
Athman | ஆத்மன் |
Athmanand | ஆத்மாநந்த் |
Athmananda | ஆத்மானந்தா |
Athri | அத்ரி |
Athul | அதுல் |
Athulya | அதுல்யா |
Ausija | ஆசிஜா |
Avadhesh | அவதேஷ் |
Avadhoot | அவதூத் |
Avalok | அவ்லோக் |
Avanindra | அவனிந்த்ரா |
Avanish | அவனிஷ் |
Avasyu | அவஸ்யு |
Avatar | அவதார் |
Avidhesh | அவிதேஷ் |
Avi | ஆவி |
Avighna | அவினா |
Avijit | அவிஜித் |
Avikam | அவிக்கம் |
Avikshit | அவிக்ஷித் |
Avilash | அவிலாஸ் |
Avinash | அவினாஷ் |
Avinashi | அவிநாசி |
Avineshwar | அவினேஸ்வர் |
Avaral | அவரல் |
Avirat | அவிராட் |
Avakash | அவகாஷ் |
Avatar | அவதார் |
Avyukta | அவ்யுக்தா |
Awad | அவாத் |
Awanish | அவனிஷ் |
Aws | அவ்ஸ் |
Ayaan | அய்யன் |
Ayaansh | அயான்ஸ் |
Ayaaz | அயாஸ் |
Ayan | அயன் |
Ayansh | அயன்ஸ் |
Ayavanth | அயவந்த் |
Ayman | அய்மான் |
Ayogi | அயோகி |
Ayoob | அயூப் |
Ayub | அயூப் |
Ayuj | அயுஜ் |
Ayush | ஆயுஷ் |
Ayushmaan | ஆயுஷ்மான் |
Ayushman | ஆயுஷ்மான் |
Ayyapan | அய்யப்பன் |
Azam | ஆசாம் |
Azb | ஆஸ்ப்பி |
Azeez | அஷீஸ் |
Azhagar | அழகர் |
Azhar | அழற் |
Azhmeer | அயாழ்மீர் |
Azzaam | அஸ்ஜாம் |
Azzam | அஸ்ஸம் |
Aabharan | ஆபரன் |
Aadab | ஆடப் |
Aadimoolam | ஆதிமூலாம் |
Aadinath | ஆதிநாத் |
Aadishwar | ஆடிஸ்வரா |
Aadithya | ஆதித்யா |
Aaftab | ஆப்தப் |
Aagneya | ஆக்னேயா |
Aahish | ஆஹிஷ் |
Aakaash | ஆகாஷ் |
Aakansha | அகன்ஷா |
Aakrithi | ஆக்ரிதி |
Aalambi | அலம்பி |
Aaptha | ஆப்தா |
Aaradhak | ஆராதக் |
Aaroha | ஆரோஹா |
Aarsh | அர்ஷ் |
Aasha | ஆஷா |
Aashadhar | ஆஷாதர் |
Aastik | ஆஸ்டிக் |
Aatmaj | ஆத்மஜ் |
Aayoush | ஆயூஷ் |
Aayu | ஆயு |
Aazvaar | ஆஸ்வார் |
Abala | அபலா |
Abalendu | அப்லெந்து |
Aban | அபன் |
Abi | அபி |
Abhaas | அபாஸ் |
Abhanja | அபாஞ்சா |
Modern Tamil Boys Name in Tamil:
[ A1, A2, A3, A4, A5, A6, a7, a8], [ B1, B2 ], [ C ], [ D ], [ E ], [ F ], [ G ], [ H ], [ I ], [ J ], [ K ], [ L ], [ M ], [ N ],
[ O ], [ P ], [ Q ], [ R ], [ S ], [ T ], [ U ], [ V ], [ W ], [ X ], [ Y ], [ Z ]
மிகவும் பிரபலமான ஆண் தலைவர்களின் பெயர்கள் மற்றும் பொருள்
மிகவும் பிரபலமான பெண் தலைவர்களின் பெயர்கள் மற்றும் பொருள்
இந்து ஆண், பெண் குழந்தை தமிழ் பெயர்கள் மற்றும் பொருள்
சமஸ்கிருதம் ஆண், பெண் குழந்தை தமிழ் பெயர்கள் மற்றும் பொருள்
கிருத்துவ ஆண், பெண் குழந்தை தமிழ் பெயர்கள் மற்றும் பொருள்
முஸ்லிம் ஆண், பெண் குழந்தை தமிழ் பெயர்கள் மற்றும் பொருள்