Tamil Baby Boy Names Starting With M
Tamil Baby Boy Names Starting With M
Tamil Baby Boy Names Starting With M – Search our database of Tamil baby names to find name for your baby along with its that means. Baby boy names, baby girl names plus much more is available.
Name in English | Name in Tamil |
---|---|
Maadhav | மாதவ் |
Maaghi | மாஹி |
Maahir | மாஹிர் |
Maalin | மாலின் |
Maalolan | மாலோலன் |
Maan | மான் |
Maandhata | மாந்தாதா |
Maanwith | மான்வித் |
Maaran | மாறன் |
Maari | மாறி |
Maazin | மாஜின் |
Madan | மதன் |
Madanpal | மதண்பால் |
Madana gopal | மதன கோபால் |
Madesh | மாதேஷ் |
Madhav | மாதவ் |
Madhavan | மாதவன் |
Madhavdas | மாதவ்தாஸ் |
Madhu | மது |
Madhubana | மதுபாணா |
Madhujit | மதுஜிட் |
Madhuk | மதுக் |
Madhukanta | மதுக்கண்டா |
Madhumay | மாதுமே |
Madhup | மதுப் |
Madhuparna | மதுபர்ணா |
Madhuram | மதுரம் |
Madhusudan | மதுசூதன் |
Madin | மதின் |
Madura | மதுரா |
Magan | மகன் |
Maha | மகா |
Mahadev | மஹாதேவ் |
Mahabahi | மஹாபாஹு |
Mahabala | மஹாபாலா |
Mahadevi | மஹாதேவி |
Mahadev | மஹாதேவ் |
Mahaj | மஹாஜ் |
Mahakaya | மஹாகாயா |
Mahakethu | மஹாகேது |
Mahakram | மஹக்ராம் |
Mahamani | மஹாமணி |
Mahanidhi | மஹாநிதி |
Mahaniya | மஹானியா |
Mahant | மஹன்ட் |
Mahanth | மஹந்த் |
Mahapurush | மஹாபுருஷ் |
Maharanth | மஹாரந்த் |
Maharath | மஹாராத் |
Maharshi | மஹரிஷி |
Mahath | மஹாத் |
Mahavin | மஹவின் |
Mahatma | மகாத்மா |
Mahatru | மஹாற்று |
Mahavir | மகாவீர் |
Mahavira | மஹாவிரா |
Mahdya | மாத்யா |
Maheepati | மஹீபதி |
Mahendra | மகேந்திரா |
Maher | மாஹீர் |
Mahesh | மகேஷ் |
Maheshwara | மஹேஸ்வரா |
Mahijith | மஹிஜித் |
Mahintha | மஹிந்தா |
Mahinder | மஹிந்தர் |
Mahindra | மஹிந்திரா |
Mahipal | மஹிபால் |
Mahipati | மஹீபதி |
Mahir | மாஹிர் |
Mahiraj | மஹிராஜ் |
Mahishi | மஹிஷி |
Mahit | மஹிட் |
Mahith | மஹித் |
Mahmoud | மஹ்மூத் |
Mahmud | மஹ்மூத் |
Maharishi | மஹரிஷி |
Mahatab | மஹதாப் |
Mainak | மைனாக் |
Maitreya | மைத்ரேயா |
Majid | மஜித் |
Majdai | மஜ்டய் |
Makarand | மகரந்த் |
Makeen | மக்கீன் |
Makhesh | மஃஹேஷ் |
Mala | மாலா |
Malank | மலங் |
Malav | மாளவ் |
Malai | மலாய் |
Maleya | மலேயா |
Maha | மஹா |
Malik | மாலிக் |
Malkauns | மல்கூன்ஸ் |
Mallesh | மல்லேஷ் |
Manjdouh | மஞ்சடௌஹ் |
Mamnoon | மம்னூன் |
Mamraj | மாம்ராஜ் |
Manaal | மானால் |
Manaar | மன்னார் |
Manajith | மனஜித் |
Mannan | மன்னன் |
Manas | மனாஸ் |
Manasi | மனசை |
Manaswa | மனஸ்வா |
Manasyu | மனஸ்யு |
Manav | மாணவ் |
Manavendra | மனவெந்த்ரா |
Mandaar | மாண்டார் |
Mandan | மாண்டான் |
Mandar | மாண்டார் |
Mandeep | மந்தீப் |
Mandhatri | மந்தாத்ரி |
Mandin | மன்தின் |
Mandir | மந்திர் |
Mandith | மண்டித் |
Maneesh | மணீஷ் |
Maneeda | மநீதா |
Manendra | மநேந்த்ரா |
Manish | மனீஷ் |
Mangal | மங்கள் |
Mangat | மங்கட் |
Mangesh | மங்கேஷ் |
Manhar | மன்ஹர் |
Mani | மணி |
Manidhar | மனிதர் |
Manik | மாணிக் |
Manikandan | மணிகண்டன் |
Manindar | மனீந்தர் |
Manindra | மநிந்த்ரா |
Maniram | மாநிறம் |
Manish | மனிஷ் |
Manitha | மனிதா |
Maniyan | மணியன் |
Manjeeth | மன்ஜீத் |
Manjit | மஞ்சித் |
Manjot | மஞ்சோத் |
Manjula | மஞ்சுளா |
Manjunath | மஞ்சுநாத் |
Manja yoda | மஞ்சயோடா |
Manmatha | மன்மதா |
Manmeet | மண்மீட் |
Manmohan | மன்மோகன் |
Mannan | மன்னன் |
Mannar | மன்னர் |
Mannath | மன்னாத் |
Mannith | மன்னித் |
Mano | மனோ |
Manohar | மனோகர் |
Manoj | மனோஜ் |
Manonith | மனோநித் |
Marooth | மாரூத் |
Manoranjan | மனோரஞ்சன் |
Manoratha | மனோரதா |
Manoth | மனோத் |
Manprasad | மான்பிரசாத் |
Mansoor | மன்சூர் |
Mansukh | மன்சூக் |
Manth | மந்த் |
Mantha | மந்தா |
Mainthan | மைந்தன் |
Mandram | மன்றம் |
Manu | மனு |
Manuval | மானுவல் |
Manuj | மானுஜ் |
Manuraj | மனுராஜ் |
Manvay | மன்வாய் |
Manvendra | மன்வேந்த்ரா |
Manvik | மான்விக் |
Manyu | மன்யு |
Maple | மாப்ளே |
Maraam | மாரம் |
Mardav | மர்டாவ் |
Mareechi | மரீசி |
Markanday | மார்கண்டாய் |
Marthandan | மார்த்தாண்டான் |
Marthanda | மார்த்தாண்டா |
Maruth | மருத் |
Maruti | மாருதி |
Marwan | மர்வான் |
Maravuq | மறவுக் |
Masudh | மசூத் |
Mastikh | மாஸ்டிக்ஹ் |
Matanga | மட்டாங்கா |
Mathesh | மாதேஷ் |
Matsendra | மாட்செந்த்ரா |
Maulik | மௌலித் |
Mun | முன் |
Mauriyen | மௌரியேன் |
Mayanka | மயங்கா |
Mayon | மாயோன் |
Maysarah | மைஸரா |
Mayukh | மயூக்ஹ் |
Mayir | மயிர் |
Mayush | மயூஷ் |
Maadhu | மாது |
Madhesh | மாதேஷ் |
Meer | மீர் |
Meera | மீரா |
Meet | மீட் |
Megh | மேஹ் |
Megha | மெகா |
Meghaj | மேகாஜ் |
Meghashyam | மேகாஷ்யம் |
Meghdutt | மேக்தத் |
Meghdutta | மேக்தத் |
Meghnad | மேஹ்னட் |
Meghraj | மேஹ்ராஜ் |
Megraj | மேக்ராஜ் |
Mehal | மெஹல் |
Mehar | மெஹர் |
Mehboob | மெஹபூப் |
Mehdi | மெஹ்தி |
Meherdad | மெஹெர்டாட் |
Mehmood | மெஹ்மூத் |
Mehtab | மெஹதப் |
Mehul | மெஹுல் |
Mekhal | மேகால் |
Meru | மேரு |
Michael | மைக்கேல் |
Mihir | மிஹிர் |
Mikhilesh | மிஃகிலேஷ் |
Mikul | மிகுல் |
Milan | மிலன் |
Miland | மிலாண்ட் |
Milap | மிலப் |
Milind | மிலிண்ட் |
Milir | மிளிர் |
Milun | மிளிர் |
Mimansa | மீமான்சா |
Minnal | மின்னல் |
Minesh | மினேஷ் |
Mirza | மிர்சா |
Misal | மிஷல் |
Misbaah | மிஷ் பாஹ் |
Misri | மிஸ்ரி |
Mitali | மிட்டலி |
Mitang | மிடங் |
Miten | மிட்டேன் |
Mitesh | மிதேஷ் |
Mithil | மிதில் |
Mithilesh | மிதிலேஷ் |
Mithran | மித்ரன் |
Mithun | மிதுன் |
Mithra | மித்ரா |
Mitrajit | மித்ராஜித் |
Poazzim | பௌஸ்ஸிம் |
Modak | மொடக் |
Modal | மொடல் |
Moh | மோஹ் |
Mohajir | மொஹாஜிர் |
Mohak | மொஹாக் |
Mohal | மொஹல் |
Mohamad | மொஹமத் |
Mohan | மோகன் |
Mohik | மோஹித் |
Mohini | மோஹினி |
Mohit | மோஹித் |
Mohita | மொஹிடா |
Mohnish | மோஹனிஷ் |
Mohul | மொஹல் |
Mohan | மோகன் |
Moksh | மோக்ஸ் |
Moksha | மோக்ஷ |
Monish | மோனிஷ் |
Monishkar | மோனிஷ்கார் |
Monitta | மொனிட்டா |
Moorti | மூர்த்தி |
Moosa | மூஸா |
Morad | மொரேட் |
Morse | மோர்ஸ் |
Moti | மோடி |
Motilal | மோதிலால் |
Mouleen | மௌளீன் |
Moulik | மௌலிக் |
Mranalini | ம்ரநாளினி |
Mridul | ம்ரிதுள் |
Murugaa | முருகா |
Marigaj | மரிகாஜ் |
Mari gank | மாரி கங்க் |
Mari gasya | மரிகஸ்யா |
Marijesh | மரிஜேஷ் |
Marunaal | மறுநாள் |
Marinal | மரினால் |
Marinendra | மரிநேந்த்ரா |
Marinmoy | மரின்மொய் |
Mritul | மிருதுல் |
Mritunjay | மிருதிஞ்சேய் |
Mrityunjai | மிருதிஞ்சேய் |
Mrityunjay | மிருதிஞ்சேய் |
Mrtyumjaya | மிருதிஞ்சேய் |
Mrudun | மிருதுண் |
Muaath | மூவாத் |
Muayid | முவாயிட் |
Mubarak | முபாரக் |
Mudigal | முடிகள் |
Mugil | முகில் |
Mudit | முடித் |
Muditha | முடித்தா |
Mufeed | முபீத் |
Muhamad | முகம்மது |
Muhammad | முஹம்மது |
Muhannad | முஹன்னட் |
Muhilan | முகிலன் |
Muhsin | முஹ்ஸின் |
Muthady | முதடி |
Mujaahid | முஜாஹித் |
Mujeeb | முஜீப் |
Mukesh | முகேஷ் |
Mukhtaar | முக்ஹட்டார் |
Mukta | முக்தா |
Muktananda | முக்தாநந்தா |
Mukul | முகுல் |
Mukund | முகுந்த் |
Mukunda | முகுந்தா |
Mukuth | முக்குத் |
Mulkraj | முல்க்ராஜ் |
Mullinthi | முள்ளிந்தி |
Mumtaz | மும்தாஜ் |
Munawwar | முனவ்வார் |
Muneendra | முனீந்திரா |
Muneer | முந்நீர் |
Muni | முனி |
Munish | முனிஷ் |
Munjal | முஞ்சால் |
Muntasir | முண்டசீர் |
Munthir | முந்திர் |
Muraaree | முராரி |
Murad | முராத் |
Murali | முரளி |
Muralidhar | முரளிதரா |
Murari | முராரி |
Murarilal | முராரிலால் |
Murali | முரளி |
Murthy | முர்ததி |
Murugan | முருகன் |
Musad | முஸட் |
Musheer | முஷீர் |
Muslim | முஸ்லீம் |
Mustafa | முஸ்தபா |
Mutaa | முட்டா |
Mutasim | முஃதஸிம் |
Mutazz | முட்டாஸ்ஸ் |
Mutee | முடி |
Muthu | முது |
Muwafaq | முவாபாக் |
Maadhava | மாதவா |
Maalav | மாளவ் |
Maalik | மாலிக் |
Maanasa | மானசா |
Maanika | மாணிக்கா |
Maanik | மாணீக் |
Maardava | மார்தவா |
Maartanda | மார்த்தாண்டா |
Maasilan | மாசிலன் |
Maat | மாட் |
Maatanga | மாட்டாங்கா |
Macwan | மாக்வான் |
Mada | மடா |
Madina | மதினா |
Madanjeet | மடஞ்ஜீத் |
Madanjith | மடஞ்சீத் |
Madanpal | மதன்பால் |
Madanraj | மதன்ராஜ் |
Maderu | மடேறு |
Madhabi | மதபி |
Madhana | மதனா |
Madhani | மதனி |
Madhava | மாதவா |
Madhave | மாதாவே |
Madhavi | மாதவி |
Madhavrao | மாதவ்ராவ் |
Madhi | மதி |
Madhukant | மதுகண்ட் |
Madhukarai | மதுக்கரை |
Madhura | மதுரா |
Madhuri | மாதுரி |
Madhurya | மாதுர்யா |
Madhuveer | மதுவீர் |
Madinah | மதீனஹ் |
Madurai | மதுரை |
Maeron | மெரோன் |
Megana | மேகனா |
Magee | மாகி |
Magesh | மகேஷ் |
Maghona | மகோணா |
Maghvana | மஹ்வாணா |
Modern Tamil Boys Name in Tamil:
[ A1, A2, A3, A4, A5, A6, a7, a8], [ B1, B2 ], [ C ], [ D ], [ E ], [ F ], [ G ], [ H ], [ I ], [ J ], [ K ], [ L ], [ M ], [ N ],
[ O ], [ P ], [ Q ], [ R ], [ S ], [ T ], [ U ], [ V ], [ W ], [ X ], [ Y ], [ Z ]
மிகவும் பிரபலமான ஆண் தலைவர்களின் பெயர்கள் மற்றும் பொருள்
மிகவும் பிரபலமான பெண் தலைவர்களின் பெயர்கள் மற்றும் பொருள்
இந்து ஆண், பெண் குழந்தை தமிழ் பெயர்கள் மற்றும் பொருள்
சமஸ்கிருதம் ஆண், பெண் குழந்தை தமிழ் பெயர்கள் மற்றும் பொருள்
கிருத்துவ ஆண், பெண் குழந்தை தமிழ் பெயர்கள் மற்றும் பொருள்
முஸ்லிம் ஆண், பெண் குழந்தை தமிழ் பெயர்கள் மற்றும் பொருள்